Τ α κ ρ α σ ι ά μ α ς

Η γνωριμία με ένα καλό σαββατιανό στην αρχή σας δημιουργεί συναισθήματα
επιφυλακτικότητας καθώς η πρώτη του προσέγγιση είναι ντροπαλή και συνεσταλμένη. στη
συνεχεία όμως θα σας ξαφνιάσει με την επίμονη βαθιά κρεμώδη γεύση του.
Κ ρ α σ ί τ ο υ ν ό τ ο υ - Ε ρ υ θ ρ ό ς Ξ η ρ ό ς
Ποικιλία Ελληνικής προέλευσης ,οινοποίηση με την κλασική μέθοδο της ερυθράς οινοποίησης με
ελεγχόμενες συνθήκες εκχύλισης και ζύμωσης . Πορφυρό χρώμα ,πλούσιο άρωμα ,βελούδινη γεύση
συνοδεύει κυνήγι ,κρέατα με κόκκινες σάλτσες και κίτρινα τυριά.
Κ ρ α σ ί τ ο υ ν ό τ ο υ - Λ ε υ κ ό ς Ξ ή ρ ο ς
Δύο καταπληκτικές ποικιλίες , ο Ροδίτης και το Σαββατιανό ,κάτω από την αυστηρή φροντίδα ,σε
συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι των δημιουργών του ,σας δίνουν αυτό το τέλειο σώμα με τα
σπάνια αρώματα και τις μοναδικές γευστικές αποχρώσεις ,το όποιο είναι έτοιμο να σας γοητεύσει
.Συνοδεύει μοναδικά κυνήγι πουλερικά κρέατα κόκκινες σάλτσες κίτρινα και πικάντικα τυριά.
Κ ρ α σ ί τ ο υ ν ό τ ο υ - Ρ ο ζ έ
Επιλεγμένες ποικιλίες , ο Ροδίτης και το Αγιωργιτικο αποδίδουν αρωματική ένταση , ελαφρύ και έντονο
ανθικο χαρακτήρα . Η γευστική προσωπικότητα αυτού του κρασιού είναι αποτέλεσμα ειδικών τεχνικών
οινοποίησης που το διαφοροποιούν από τις άλλες κατηγορίες .Συνοδεύεται άψογα με επιλεγμένα τυριά
αλλαντικά και θαλασσινά φαγητά.
Κ ρ α σ ί τ ο υ ν ό τ ο υ - Η μ ί γ λ υ κ ο
Ένα εξαιρετικό χαρμάνι με επιλεγμένες ποικιλίες μπορούν να αποδώσουν ένα τέλειο σώμα στο κρασί .
Γεύσεις όπως εσπεριδοειδών τριαντάφυλλου ,καθώς και κάποιες νότες τροπικών φρούτων . Συνοδεύεται
άψογα με επιλεγμένα τυριά , καθώς και με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς

Λίγα κρασιά στον πλανήτη διαθέτουν την ευελιξία του Σαββατιανού στο τραπεζι, τα αρώματα που
διαθέτει είναι χαμηλής έντασης αλλά η τοποθέτηση του ακριβώς στο κέντρο της γευστικής
παλέτας του δίνουν το έναυσμα ώστε να γίνει μια σίγουρη επιλογή για τα περισσότερα
πιάτα του τραπεζιού σας .Μια δοκιμή ενός κορυφαίου σημερινού κρασιού από Σαββατιανό
θα δικαιώσει τους δημιουργούς του και θα καταπλήξει τους δοκιμαστές του .